Burkarcupen SM - Tack för dessa 10år

Burkarcupen är unik i sitt slag om än efterdyningar dykt upp då konceptet är speciellt. En skotercup för veteranmaskiner där man deltar i en serie med skotersportens alla genrer. Snöoval, backtävling, långlopp, dragracing, cross, hillcross etc. Burkarcupen kan ta form på många olika vis och som oftast är varje tävling och varje tillfälle unikt. 

Burkarcupen startades upp 2006/2007 som en effekt av Norrlandsguldscupen. Några kompisar från Abborträskliden och Umgransele rev igång Norrlandsguldcupen 2 år tidigare och resten är historia. Nu är vi Europas största veteranskotercup. Burkarcupen är nu SM för veteranskotrar och den som vinner någon av klasserna i cupen kan längre inte dölja sina talanger. Konkurrensen är stenhård om än vi har fantastiskt roligt. Burkarcupen kan köras av samtliga från de år man fyller 10år. Detta gör man i ett antal olika klasser efter sina egna förutsättningar. Detta är motorsport när den är som allra bäst! 

 

Vill du arrangera en tävling?

Nu är kalendern satt för i år men du kan gärna kontakta oss och visa ditt intresse inför 2016/2017 då vi har 10-års jubileum.

Att vara arrangör och en del i något större sammanhang är fantastiskt. Burkarcupen är en enda stor familj där lika barn leka bäst. Arrangörer, deltagare och åskådare har som ofta väldigt roligt. Än fast det finns ett allvar under tävlingarna så finns leken där.
Enklare än så här arrangerar du inte en motorsportstävling under ordnade former! 

Kontakta Marino 073/8186798